Тотнъм Хотспър и Евертън играят при в сблъсък от 18-ия кръг

...
Тотнъм Хотспър и Евертън играят при в сблъсък от 18-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм 2:0 Евертън, старт на втората част

Тотнъм Хотспър и Евертън играят при в конфликт от 18-ия кръг на британската Висша лига. Ричарлисон откри в деветата, а в 18-ата минута капитанът Хюн-мин Сон удвои. Срещата на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Шпорите “ заемат петата позиция с 33 точки, до момента в който „ карамелите “, които са в страхотна серия от четири следващи победи в шампионата без позволен гол, са 16-и с 16 пункта в актива си, само че поради наказването им от отнетите 10 точки.



 /  / 

Още в първата минута домакините стигнаха до удар, откакто Деян Кулушевски центрира отляво към Папе Мата Сар, който опита да стреля от воле пред наказателното поле, само че не узели по най-хубавия метод топката и тя бе уловена без проблеми от вратаря Джордан Пикфорд.

Евертън обаче отговори в четвъртата минута, когато играчите на Тотнъм не съумяха да изчистят топката след центриране от корнер и тя попадна па пътя на Виталий Миколенко, който стреля в наказателното поле, само че едва и в ръцете на Гулиелмо Викарио.

„ Шпорите “ обаче удариха първи в деветата минута, когато поведоха. Сар изведе чудесно на десния фланг Бренан Джонсън, който центрира ниско към първа греда, където Ричарлисон изпревари капитана на „ карамелите “ Джемйс Тарковски и бразилецът засече тъкмо във вратата на Пикфорд за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР